2011

Gott nytt år allihopa!

Kommer inte bli bra upptadering idag men antar att ni inte heller sitter framför datorn hela kvällen ;)

Skriver nästa år :)



/ louise


Hemma

kom nyss hem från mormor. Va där med familjen och och några från släkten! Vi käka kalkon , mums! Min kusin kom hem från Thailand igår och fick två julklappar av henne :) ett par rosa rayban glasögon och converse <3 sitter nu i soffan och ska kolla lite på ipaden. I morron är det nyår ska bara över till grannarna. Ska passa min kusins lilla zimba i morron också. Men skriver i morron på eftermiddan om det inte blir mobil blogg från stallet!


/ Louise


Mina älskade saker <3


Tack

TACK för alla fina kommentarer jag fått om mitt inlägg för diabetes, underbaraste läsare TACK! <3

älskade vänner!

ALLA mina tankar och kramar går till Sara och Erin <3 underbara tjejer, backar er till 110% och sedan ännu mer!
/Elin

svar!


Hatar rubriker

Sitter nu i soffan och kollar på tv. Känner mig som en soffpotatis nu när jag säger att jag bara tittar på tv xd. Men i morron ska jag bowla igen med hannah. Har inte olliv i morron :( tror jag ska lägga mig snart e sjukt trött.

/ Louise



Här får ni en bild på fina naill <3


Olivia är mitt ..

.. allt! Red idag i ridhuset ca. en timme och hon gick som en Gud dom sista halv timmen :') hade thideman. jobbade mycke i traven och dog lite galopp i slutet! Hon var lite seg i början så var tvungen att ta ett spö , sen kom hon igång. Och hade en jätte fin takt!

Just nu sitter jag i soffan och tittar på tv. Ska nog duscha snart. Skriver sen :)


/ louise


Stallet

Tjaatja , drar till stallet nu :) sov till 12 idag så det e därför jag inte uppdaterat :p skriver sen :)



/ louise


Försenat julklapp

Fick denna av mamma igår, hon hade glömt den på julafton haha! :D
Verkar superbra!
/Elin
Tänkte använda denna för att skriva ner tävlingar/träningar/hovslagare m.m, de vill säga ALLT häst relaterat :)

hehe..

Detta täcke vill Ben med ALL säkerhet ha (a)


nuu

/Elin

Elin , du är bäst!

såg att Elin skrivit om sin sjukdom. riktigt starkt älskling! Jag har också en " sjukdom " eller asso när jag var liten fick jag iflamtion i tjocktarmen och den var inte liten heller.. Så fick börja ta medicin och jag gör de fortfarande .. Elin du är riktigt modig som skriver det där! Min är inte lika speciel som din. Älskar dig gumman och det vet du!<3<3


/Louise


Haha! :)

Du vet att du är tillsammans med en hästtjej när...

- Du plockar ur din nytvättade tvätt ur tvättmaskinen och inser att din nya fina skjorta ser ut som ett hårigt gosedjur eftersom hon har tvättat sina schabrak i maskinen alldeles innan.

- Du hoppar in i hennes bil en varm sommardag och tvingas omedelbart kasta dig ut ur densamma lika fort igen, eftersom hästlukten är så stickande att det inte går att andas i bilen. När du påpekar detta för hästmänniskan så stoppar hon in huvudet i bilen och säger "Jag känner då ingen lukt".

- Du får en tydlig knuff i sidan om du skulle råka stå i vägen någonstans. Att be någon flytta på sig med ett vänligt verbalt påpekande är uteslutet, utan hon markerar kraftfullt fysiskt på vilken plats hon förväntar sig att du befinner dig på.

- Din garderob förändras från att innehålla ljusa, snygga kläder till att mer och mer påminna om scoutledare Frasses våta dröm. Dessutom börjar du spara på gamla tröjor och byxor med motiveringen att "de är bra att ha i stallet".

- Du inser att du oftare ser din partner i höga läderstövlar och med en piska i handen, än i en fin klänning. Detta helt utan att ni ägnar er åt någon trevlig perverterad lek i sovrummet efter mörkrets inbrott.

- Begreppet "ridtrosor" förs in i ditt ordförråd. En bra "ridtrosa" får inte skava, inte vara för tunn, inte vara för liten eller synas genom ridbyxorna. Eftersom alla veckans dagar innehåller ridning så är sexiga underkläder ett minne blott.

- Du hittar din ridtjej vid hyllan med majs i affären ivrigt letande efter den billigaste burken. Tänk att det kan skilja hela två kronor mellan olika märken! När du påpekar att den billigaste burken smakar träpellets så möts du av en oförstående blick och kommentaren "man måste spara pengar". Exakt samma oförstående blick får du utanför hästaffären när hon kommer ut med en full påse med hästsaker fast hon egentligen bara skulle handla en grimma. Fast nu är kommentaren istället "det ser mycket ut, men det gick bara på tre tusen och det är faktiskt bara saker jag behöver".

- Det klagas ljudligt om att det är långt att åka till jobbet eftersom det tar femton minuter, men hon åker glatt en och en halv timme enkel väg bara för att se en kompis tävla i en lokal LB någonstans mitt ute i ingenstans.

- Du får träna upp din förmåga att inte vara svartsjuk, eftersom hon är borta 3-4 timmar varje kväll, och är dessutom helt omöjlig att nå på mobilen. Att störa i stallet är som att svära medan Runar ber middagsbön allra minst.

- Alla ekonomiska kalkyler runt hästen är rena glädjekalkylerna. Att köra bil och transport till en tävling kostar 10 kronor per mil (för annars har hon inte råd att tävla). Att sedan bilen drar en och en halv liter per mil med transporten bakom, och bara bensinen kostar 13 spänn per liter är inget som du behöver bekymra dig om.

- Huset där ni bor sakta men säkert fylls av olika, mer eller mindre suspekta, föremål som skall föreställa priser från olika hästtävlingar.

- Du inte kan gå på vänster sida om henne när ni är ute och går utan att hon får ett spel och måste byta sida. På höger sida leder man både häst och man.

- Hennes telefonbok i mobilen innehåller de mest suspekta namn. Nej det är inte gamla pojkvänner eller kodade älskare, utan helt enkelt namnet på olika hästar i stallet. Hästmänniskor kallar varandra vid hästnamn, punkt slut.

- Dina kollegor på jobbet börjar sniffa i luften och diskret titta under sina skor om de har råkat trampa i något olämpligt på vägen till jobbet. Hyperallergiska Siv i växeln börjar nysa hysteriskt varje gång du går förbi. I själva verket har du bara tagit din hästtjejs bil till jobbet.

- Du upptäcker till din fasa att hittar till fler stall och tävlingsplatser runt om i Sverige än till krogar och uteställen.


Diabetes

Min sjukdom är något jag döljt lite.. Men efter jag såg www.julialundgren.blogg.se skrev om det, ändrade jag min åsikt..

Diabetes har blivit en del av min livsstil, något som ingår i min vardag. Räknade ut häromdagen ut att jag tagit 13 000 nål stick. Inte illa va? Jag har aldrig varit sprut-rädd vilket är tur!
Jag var 7 år när jag fick diagnosen Diabetes. Jag hade varit sjuk länge, men ingen visste var det var. Jag var liksom aldrig närvarande. Folk runt om kring mig började bli oroliga, jag åt inget. När jag åkte in på sjukhuset visste dom direkt var det var - Diabetes. Mamma,pappa och alla andra i min omgivning drog en lättnads suck, dom hade ju oroat sig väldigt länge och dragit andra och värre hypoteser. Då visste dom inte allt vad diabetes innebär. Vi fick veta att jag var ungefär 2 dagar från att hamna i koma.
På sjukhuset, där jag var i ungefär 3 veckor fick vi lära oss om diabetes och dens innebärd. Vi fick lära oss att räkna kalorier och sockermängder. Det var en jobbig tid i mitt liv men ändå visste jag inte riktigt som hände.
Tiden gick och jag fick lära mig att leva men min sjukdom helt enkelt. Jag hade aldrig några problem så det gick ändå ganska lätt..
En morgon fick jag så lätt blodsocker så jag fick åka in till ambulans till sjukhuset. Men det har aldrig hänt igen! som tur är..
Det är nog allt jag orkar sätta ord på nu, diabetes är en del av mig, mitt liv och alla runt omkring mig. Jag kommer aldrig älska det, men jag har fått lära mig att leva med det och inse att det kunde vara 1000gr värre och jag tror det skulle kännas konstigt att en dag inte ha det, ifall det skulle komma på ett botemedel samt att jag har en familj som stöttar mig till 110%!! skulle inte klarat det utan dom.
För er som inte rikigt förstår eller vet vad det är kan jag förklara på ett sätt som jag fick det förklarat på när jag var liten. "Varje person har små gubbar som tar hand om allt socker som kommer ner i kroppen av all mat, men din kropp har inte dom små gubbarna så där måste du spruta in små gubber genom en spruta, så du också får hjälp"..
Kommer säkert ångra att jag la ut detta, menmen..


5 sanningar

Kör som Louise! fast bara 5..
1. Jag har alltid varit höjdrädd
2. Jag har diabetes
3. Jag är mörkrädd
4. Har spelat fotboll och handboll
5. Julmust är det bästa som finns
/ Elin

tävling

Jag och Ben har ju inte börjat där vi är idag. Här kommer vår hopphistoria!
Vi började på en clear round 50 cm, två stopp och en rivning, gud så nöjd jag var haha! Kommer ihåg att jag tyckte hindrena var skyhöga! haha
Jag bjuder VERKLIGEN på dessa bilder, har skrattar riktigt mycket åt dom!
Sedan fortsatte vi och våran andra tävling var på Södertörn.. Där jag var anmäld till 50&50, 
Första klassen var jag felfri och jag var så glad att jag höll på att börja gråta!
Strykte mig i andra 50 och anmälde mig till 60. I den klassen ramla jag av då han vart rädd för ett hinder dom höjt upp, men eftersom det var pay and jump så fick jag fortsätta vilket jag gjorde, kom över hindret på 2-3 försöket. Och red klart banan!
Hemma började vi hoppa lite högre..
Sen fick min kära vän Lina tävla honom på en lokal, då hoppa hon 70 & 80
I 70 fick dom ett stop, men gjorde om start och var då felfria
I 80 fick dom ett pet på SISTA HINDRET såå tyspikt, men både jag och Lina var verkligen sååå nöjda!
Sedan var jag med på Stensunda igen, då hoppade jag 50 där jag var felfri, 65, där fick jag ett onödigt stopp, sedan 70 där jag fick en rivning med kom första utanför placering, SUR jag var då :( fast ändå nöjd!
Halvkass bild , från film, som jag kan ladda upp :)
Lite bättre bild från 50
Sedan åkte jag och kära Lina ner till Småland och var där 1 vecka med våra ponnys på sommarlovet och där tävlade vi, kommer ihåg att vi var jätte stressade och jag hann rida fram 10 minuter max! Sedan skulle jag in och hoppa vår första 70cm. Och jag tycker bilden säger det mesta om hur det gick ;)

Hoppade vår första 80 tävling, dock ramla jag av på andra hindret så han stannade, men sedan bestämmade sig för att hoppa, men det var helt mitt fel, då jag inte var 100 säker.
Åkte på pay and jump på Fornboda några gånger och kom runt 60 felfritt alla gånger utom 2, startade även två 70 med fick ett pet i varje ( alltså inte samma gång utan var där flera söndagar)
Åkte sedan på Väsbys klubb hoppning, där var jag felfri i både 60 och 70 men kommer ihåg att jag inte var nöjd med dom rundorna :(
Sedan var vi på Sollentuna där jag hoppade 75 & 80, i 75 fick i ett pet, men det var helt och hållet mitt fel! Och i 80 ramla jag av på första hindret :p (ingakommentarerhehe..)
Så ja det är dom tävlingarna vi hunnit med i hoppning, har inte skrivit om våra dressyrtävlingar nu. Men vi har ju kommit en bit på vägen, men har fortfarande en bit kvar. Ska på meeting i sommar har jag bestämt iallfall. Nu är målet att komma runt 80 för att debutera 90!
Men vi har alltå gått från detta:
till detta --> 
Lite skillnad iallafall på ett halvår! :D

.

Sitter just nu i soffan och kollar på tv :p tänkte berätta lite om rid passet. Rid huset skulle bli ledigt kl 12 men dom drog över en halv timme så vi fick vänta utan för. Sen så gick jag in skritta ett tag sen jogga jag henne på långa tyglar sen korta jag upp dom och börja galoppera, när hon var uppvärmd satte jag på inspännings tyglarna. Jobba lite på volterna och så , hon blev verkligen jätte fin! Sen tog vi bort dom då sprang hon uppe med huvet men sen slappna hon av. I morron ska hon vila vi ska bara mocka! Men ska se på film nu och chilis lite har ont i huvet :/ skriver sen :)


/ louise


Vinterridstövlar!

Tack världens bästa mamma <3

/Elin


.

känslan som uppstår , nej vi är inte tillsammans längre är det värsta som finns.. Jag lyckades komma över dig tack vare att jag åkte t grancanaria. Träffa den finaste personen där men han sluta svara .. Men nu börjar känslan komma tillbaka , varför är det inte vi längre ? jag saknar dig... fan. / louises

€:

sov hos hannah i natt. Sitter nu i soffan och har nyss käkat! Red i dag i ca. 30 min med inspännings tyglar! Gick super bra!!! har den underbaraste ponnyn i världen! Men ska åka t infra nu skriver sen :)



/ louise


mobil blogg

Sitter i ridhuset nu och kollar på Hannah :) sen ska vi hem och käka sen ska vi titta på film. Ska typ sova där :) uppdaterar sen :) / Louise

Tidsinställt

Sitter nog hos hannah nu eller är i stallet med henne :p sen åker vi hem och är typ xd vet inte vad jag ska skriv så ni får kommentera vad jag ska skriva :p så kommentera nu!!!! / louise

Svar!

Svar : ja , jag tävlar bara hoppning :)


/ louise


i mina ögon är du perfekt.


home!

Kom nyss hem , haha det gick skit bra;)
Ska nu ringa till hannah och fråga vad hon gör :) bloggar sen babes!!



/louise


ni e underbara!

ska åka och bowla nu med familjen så skriver mer sen :)


/ louise


Tack

Vi vill tacka dig Ida för dina fina kommentarer! 




Tisdag, tror jag..

Haha man blir så dagblind såhär på lov!
Idag ska jag iallfall vara med Lina, vi ska åka och shoppa någon stans vet inte rikigrt vart men det ska ialfall bli kul och mysigt! Stallet ska jag till efter, men ska bara köra ett dressyrpass på volten idag. Imorgon är det phootoshoot! :D Evelina kommer ut, så ska vi fotta så förvänta er massa bilder! :D
Vi hörs!
/Elin
Har gjort ett tidsinställt tävlings inlägg där jag skriver lite om min och Bens tävlingar! :D

Dagens shopping!

Var på mellandags rean idag på Hööks för mitt presentkort.
Det vart lite smått,

Först bytte jag mitt JH schabrak från Pony till Full

Sedan köpte jag ett par HVpolo ridbyxor 50% från 1 359:-

En HVpolo tröja ordinarie 489:- sedan 50% på det.

En Stübben pälsglas (G.R.Y.M) 199:- ordniarie sedan 50%

Sedan åkte vi till MyOne och där köpte jag ett par KL strumpor för 119:-

Nöjd med mina köp iallfall, vad tyckte ni? (:
/Elin

NI ÄR GRYMMA!


kom ihåg tävligen!!

nu ni kommer en ruskigt bra tävling som jag hoppas alla är med i!!
STOPP STOPP! MENAR INTE ATT KOMMENTERA MYCKET I DETTA INLÄGG, UTAN BLOGGEN ÖVERHUVUDTAGET
INGET SPAM!!!

Såhär gör du för att vara med:

1. Du lägger in denna bild på din facebook/blogg/dayview samt länkar www.teamlebo.blogg.se.
2. Sedan länkar du inlägget där du lagt upp detta i kommentarsfältet nedan i detta inlägg.
3. Ju mer du kommenterar i bloggen, desto större chans har du att vinna!
Vinnaren dras den 25 januari, hoppas alla är med nu!
STOPP STOPP! MENAR INTE ATT KOMMENTERA MYCKET I DETTA INLÄGG, UTAN BLOGGEN ÖVERHUVUDTAGET
INGET SPAM!!!

världens bästa ponny<3

hejsan , sitter nu i soffan och har nyss ätit. Hopptränade idag som sagt och det gick skit bra!!!! Hoppa inte så högt typ bara 90. Vi hade lite lydnad och hoppa bana sen och hon gick som en klocka! Så det var bra :) när vi åkte till stallet så hade ett träd blåst ner telefon ledningen så man va tvungen att åka under den , sen när vi åkte hem så var brandmännen där :p ska titta på film nu slänger in ett inlägg senare :D



/ Louise


tjoooobreh

har nyss kollat på twilight och ska strax börja byta om för att åka ner till stallet och ha hoppträning :) idag har jag vart i barkarby oautlet och kollat lite. Sen åkte vi hem och fika lite sen kolla på film :) men jag skriver mer om ridpasset sen :)


Vet att det vart jätte dålig upptadering av mig men ska köra gärnet nu!!!!!!



/ louise


Världens finaste

Här är några vinter bilder jag tog förra vintern på Världens Finaste ♥ 
Kan fortfarande inte fatta att denna ponny är min, Och det kommer han alltid vara!
<p><span style=
<p><span style=
<p><span style=
<p><span style=
Min favorit bild 
<p><span style=
<p><span style=
<p><span style=

spooks

Här kommer 2 lite bättre bilder på min älskade kavaj jag fick i julklapp! :D

/Elin
ååh helt kär! <3 <3

<3

Mitt Allt, Mitt Liv ♥ ♥
Now I know what's meant to be .

haha typ så..

Dagens ridpass.

Red ut med Lina, LUGNA HÄSTAR.SE, eller inte... allt gick typ i 1394934 km i timmen,
Det är nog allt jag har att säga om dagens ridpass, så ja hahaha :p
Det är nog så han tänker...

Fast han kan faktiskt vara finis också!



TÄVLING IGEN

nu ni kommer en ruskigt bra tävling som jag hoppas alla är med i!!
STOPP STOPP! MENAR INTE ATT KOMMENTERA MYCKET I DETTA INLÄGG, UTAN BLOGGEN ÖVERHUVUDTAGET
INGET SPAM!!!

Såhär gör du för att vara med:

1. Du lägger in denna bild på din facebook/blogg/dayview samt länkar www.teamlebo.blogg.se.
2. Sedan länkar du inlägget där du lagt upp detta i kommentarsfältet nedan i detta inlägg.
3. Ju mer du kommenterar i bloggen, desto större chans har du att vinna!
Vinnaren dras den 25 januari, hoppas alla är med nu!
STOPP STOPP! MENAR INTE ATT KOMMENTERA MYCKET I DETTA INLÄGG, UTAN BLOGGEN ÖVERHUVUDTAGET
INGET SPAM!!!

svar på kommentar

Svar: Japp, jag kommer tävla allsvenskan för Sollentuna i vår och till hösten, och som det ser ut nu även i framtiden, kommer tävla för världens bästa lag, Team Cicci! Så efter nyår kommer jag byta och börja tävla för S.o.r.k och Team Cicci :) Ska bli såå kul!
Hoppas du vart nöjd med ditt svar!
(svarade på denna i bloggen dels för det inte fanns en blogg att svara till,
Och att jag ändå tänkt att berätta detta :). )





Bildbomb

Louise rider lillevit!
såååå söta!!
(resten av bilderna har evelina)


Jag&Olivia, underbar ponny!!






Olivia var så härlig och mysig!! Lollo har verkligen gjort en kanon jobb, hon är såå duktig. Red runt i ridhuset och kände lite på henne mest, sen när jag hittade knapparna så vart jag kär, så fin ponny :D det var jätte kul att få pröva henne, tack Lollo! Lollo red även Ben och hon är så duktig, Ben gick jätte fint med henne hela tiden,fast emellan åt busa han till det lite, men Ben är ju Ben så är det ;) & Ben gick typ bättre med henne än med mig xD
/Elin

förlåt

Förlåt för jag inte bloggat men har inte hunnit förns nu! Sitter hos mormor nu och har precis käkat. Red idag i ridhuset och hon gick som en klocka i slutet! Var så nära att ge upp i början för hon bara sprang , men sen så börja hon jobba med bakbenen och gick jätte bra! åååh älskar min ponny gör allt för henne skulle ALDRIG sälja henne! Red men nya skydde också och hon blev så fiiin!


Tänkte skriva lite om när jag red ben också. Jag börja med att rida fram på vägen och sen gick vi in i sommrhagen och trava där sen galoppen. Hahaha så underbar galopp , han sticker i väg på lång sidorna och vägrar att svänga vid grinden och bara sticker rakt fram! Hahha sjukt kul :D sen jobba jag i trav lite. Sen så vart jag nöjd! Sen åkte vi t olliv och jag red efter Elin då och hon gick bra men kanske inte finast med mig men men :)


Skriver kanske ikv :D



/ Louise




saknar allsvenskan , första bilden är från första omgången när vi kom 4a och sista från finalen :)


kommer

Bilder från när vi bytte häst kommer under dagen! :D

julafton!

JÄTTE dålig uppdatering igår men det har ju faktiskt varit julafton och då hoppas tillochmed jag att ni haft bättre saker för er än att sitta vid datan!

Har haft en sååå mysig dag, <3 god mat, fina julklappar, mysig stämning( firade med mamma,pappa,farfar,mormor och morfar) åh dagen är varit helt perfekt och kunde inte blivit bättre! Familjen <3

Iallfall var i stallet på morgon och oh hand om en sjövild ponniiskrutt men det gick bra ändå han fick socker bitar och myste med han en bra stund.

Sedan har jag varit firat jul hela dagen, tycker det ska vara jul året runt, uppskattar det så mycket ! Min julklappar blev iallfall
Transport
Spook kavaj(ammagad KÄRLEK)
Dyon tyglar
Soft up stigläder till mina soft up stogbyglar
Presentkort på Hööks
Hollister parfym
Presentkort på hollister
Massageboll
Lite inredning på mitt rum
Marsipangris
Fleecefilt med armar
200 kr :)
Iphone skal

Så nöjd, och julafton har varit såååå grym!!!! Världens bästa familj har man <3

/Elin

Presenter :d

Jag fick :
KL mössa
KL schabrak
KL strumpor
HV polo tröja
Vantar
BT jump fram och bak skydd från Börjes
Alla 3 twilight filmer
Mountain horse jacka och täck byxor
Uggs
Två tröjor från Gina
Bruna Roeckl ridhanskar
Present kort på centrum
Mysiga tofflor att ha hemma

Nöjd med allt :D


/ louise


Skit dålig upptadering

Jag vet att det varit SKIT dålig upptadering , men nu är det julafton och min släkt är här :D skriver mer sen när jag öppnat mina julklappar :)


/ Louise


dålig upptadering!

GOD JUL ALLA!

OCH GRATTIS VÄRLDENS FINASTE LOUIS PÅ FÖDELSEDAGEN!! <3 YA!


Dagen

Skriver om dagen snart.
Såhär såg jag ut iallafall :)


Hejsan

Hej det är Elin och jag bloggar från Lollo iPad :)


Lollo rider lille vit

Sööta


God morgon!

God morgon allihopa!

Har precis vaknat. Ska snart äta frukost och snart kommer Lollo :D vi hörs mer när jag är lite mer vaken ;)

/Elin

<3


Godmorgon!

nu är det bara en dag kvar sen är det juuul:D idag ska jag hem till elin för att rida ben och så ska vi fotta bilder till bloggen :) just nu sitter jag med min katt och busar , och så tänker jag igenom allt som hände i går.. Det kan inte vara sant.. Men men Gud verkar ta dom finaste på jorden först..

Skriver mer sen..

/ louise


TÄVLING


TÄVLING, såhär gör du för att vara med:

1. Lägg in bilden ovan på din facebook, blogg, dayview, m.m och skriv att du är med på tävlingen och länka www.teamlebo.blogg.se
2. Lämna en kommentar i detta inlägg att du är med, länka inlägget där du skrivit om tävlingen, samt lämna en adress där vi kan kontakta dig.
3. Den 1-1-2012 drar vi en vinnare som får schabraket hemskickat!

Svårare än så är det inte, hoppas att alla är med och tävlar! :D

10 sanningar om mig..

- jag har dyslexi
- jag är väldigt känslig
- jag hade en pojkvän som betydde allt för mig och vi dela 11 månader och 6 dar med varann..
- jag är beroende av one direction , specielt Louis Tomlinson.
- jag blir en helt annan person när jag är med dom jag litar på.
- jag brukar säga att jag inte kan rida.
- jag hatar spindlar
- jag är inte lik nån i min familj utan bara mina två äldre kusiner<3
- Olivia är väldigt speciel.
- en av mina bästavänner blev tsm med min förra pojkvän fast hon visste att jag inte kommit över han.. Och hon har inte blivit förlåten än.
/ louise


snyggt!

Någon som är avudsjuk på denna sjuk snygga hoppsits?
Har inte helt koll, men Mange bjuder säkert!!

ååååh..

Vill ha, vill ha!
/Elin

dåligt uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering!! :(
Haft fullt upp idag! Först vaknade jag och evelina, vi hade supermysigt igår! sedan skulle jag direkt till Lina eller mötte henne på tåget så åkte vi till sollentuna c, gick runt där, åt lunch,handla lite,fika,prata hade såå mysigt med dig min fina vän!! <3 <3
Åkte sedan till stallet och mockade, gjorde mat och som ni såg red jag ut, dock vart det ingen galopptur på Ben och Gorka var galna. Jätte tråkigt, men jag har verkligen ingen koll på honom när jag rider ut.. Vet inte rikigt hur jag ska träna på det heller :/ aja, om någon har tips, hjälp!! 

Ikväll kommer det upp lite roliga inlägg, b.la en tävling, håll koll nu!

/Elin


Ni får en söt bild på min katt Buzan som ligger och sover i min säng!

..

Fick en kommentar hur hon gått bort.. man vet inte orsaken men vill inte gå ut med det här innan det e säkert vad som hänt.. Hoppas alla sänder en tanke till henne! Hon blev bara 16 år och det e hemskt! ..


Uteritt

Kass uppdatering idag, förlåt!! Skriver mer ikväll för nu väntar en härlig galopptur :)

/Elin


love

här är min mammas häst och olliv när dom pussas :)


RIP..

måste bara slänga in ett inlägg och säga att en tjej i runby har gått bort och jag kände henne lite hon gick i min skola jag orkade lite med henne förut och mamma hade henne som liten.. Det är sjukt hemskt och alla tänker på dig gumman!

Vila i frid nu och ha de bra!<3


1D<3

Städar mitt rum just nu och dunkar one direction i bakrunden :D upptaderar sen ;)

/Louise


Update

Sitter och äter lunch med min fina och bästavän lina! Vi har handlat lite och har det allmänt mys, uppdaterar sedan när jag kommer till stallet! /Elin

Finaste Lina på bilden :)


Kommentarer

Vi har fått några kommentarer om att kolla bloggen om den är bra och om vi vill fråga nått på frågestunden!
Jag tycker att det är jätte roligt att ni kommenterar så och självklart kan jag titta in och slänga in en kommentar! :)

Kom iaf nyss hem från stallet och ska snart käka lunch. Ska inte göra så mycke kanske träffa nån ? Jaja sitter iaf och väntar på ett sms... Har inte så mycke att skriva nu för har inte olliv :/ juste , gick och hälsa på henne i dag i hagen och hon ville komma in men hon fick inte så blev hon jätte besviken :/
Men kommentera gärna vad ni vill läsa om :) kanske veta lite mer om mig? Kommentera :D


/ louise


Godmorgon!

Hej bloggen, vaknade precis därav ingen uppdatering förrän än nu ;)

Idag ser iallfall planerna ut som så att kl. 12 ska jag och Evelina möta Lina för att julhandla, mysigt! tror även att vi ska äta lunch där (:

Efter det går jag till stallet och rider ut o galopperar på lillbus :)

Det är nog allt jag har att säga just nu, vi hörs om ett tag!

/Elin


Ååh saknar Globen horse show :(..


stallet

Godmorron alla! Sitter nu i stallet och kollar när mamma och lina jobbat:) jag åkte med mamma till stallet nu på morgonen för hade inget att göra hemma. Har inte olivia idag , medryttarna har henne. Ska kanske skritta igång nån lektions häst :p Skriver mer sen när jag är hemma :* / louise

<3

finastekillenpåjorden , vill du gifta dig med mig ?


Tävlingsoutfits

Här kommer mina tävlingsoutfit's :D 

/Elin
1.
Träns: Dyon working collection
Stigbyglar: Soft up
Benskydd: Verdus
Schabrak: Leksands knäckebröd
2.
Träns: Dyon working collection
Benskydd: Vedus
Stigbyglar: Soft up
Schbrak: Hööks
3.
Träns: Dyon working collection
Benskydd: Vedus
Stigbyglar: Soft up
Schabrak: John Whitaker
Luva: John Whitaker

4.
Träns: Dyon working collection
Benskydd: Vedus
Stigbyglar: Soft up
Schabrak: John Whitaker
Så, vad tycker ni om mina outfits? :)

.

Skriver imorgon orkar inte nu :) ses ;)

 

/ louise


Håller med!

Fredag kommer bli så kul!! Hoppas Benbus sköter sig :D ska bli jätte spännande att pröva oliv, och såklart jätte jääätte kul att vara med Lollo :D:D

Bennis hoppar vatten, duktig!


Inköp

Var på Vinn idag fick med mig hem:
Ett par vanliga svarta "hemma" skydd
En lila vanlig borste :)

/Elin

 


fredag blir..

fredag blir bäst!:D då ska jag och Elin vara och så ska vi fotta lite bilder här till bloggen , jag ska rida ben och Elin olliv :D ska bli skit kul :) skriver sen bästa ;)


/Louise

Saknar grancanaria :'(


Mys

Skrittar ut en tur barbacka! :)


15.43

Kom hem för ett tag sen och ligger i soffan nu och kollar på tv. Red idag på vägen lite fram och tbx i trav och skritt , för det fanns ingen stans att rida så det blev så :) trava lite på halv långa tyglar och hon va skit glad xd sen så gick vi in med henne och borsta av och så och åkte och handla :p skriver mer sen ;)


/ Louise

Längtar tills tävlingarna börjar igen , börjar bli tråkigt utan dom nu när vi just köpt en transport då :(


.

nu är jag hemma och ska åka t stallet. Blev jagad av niorna och en annan efter skolan kul ? Nej , sprang med halva skon på foten men blev inte mulad men dom försökte dra ner mig men lyckades inte :D nu är det ju lov typ i 3 veckor och kommer inte få träffa finaste killen typ :/ sorgligt men kanske träffar han nån dag på lovet vem vet ? Aja skriver mer när jag kommer hem :)

/ louise


Rid outfiten idag :)
KL tröja
Tattini ridbyxor
KL strumpor :)


jullov

ÄNTLIGEN JULLOV!!

Nu är det äntligen jullov och jag sitter hemma hos evelina :D Hur tycker ni det nya headern vart? :D Tack eve du är bäst! <3 Vi har även en tävling för er pågång, så håll utkik!

Åker till stallet lite senare, ska till sjukhuset först. Berättar mer om det senare!




Gammal bild, men så söta!

/Elin

skula

Nu sitter jag i klassrummet med Angelica och väntar på filmen ska börja , nu börjar jag tja då ;)


Veckoplanering

/Elin

Morgon utsläpp

Hejsan bloggen! Idag har jag haft morgon utsläppet så har varit uppe sedan 7. Utsläppet gick bra, nu har jag precis duschat,ätit frukost och ligger i sängen igen haha :)

.. Börjar nämligen 10 idag, såå skönt med julavslutning. Går även bara 1 timme idag! Så jag slutar alltså 11, sen så blir det stallet. Vi hörs!


Bilden är INTE från idag, utan i somras (saknar sommaren så mycket)

 


Kommentar

Fick en kommentar hur många läsare vi har :)
Och vi har runt ca 80 st unika , men nu såhär tidigt har vi runt 6 typ :p

 


så nära men så sprack allt..

Hellluu bloggen , vakna nyss och ska snart gå upp och käka frukost. Som sagt slutar i dag och får jullov :D sjukt nice!
Sen så vet inte jag vad jag ska göra , sen på kvällen åker jag till stallet :) tar med ipaden till skolan så kanske slänger in ett inlägg. Ni får ha D!

/ louise


.

Kom nyss ut ur duschen , och sitter nu i soffan och glor på tv. Red idag i lilla ridhuset med inspännings tyglarna och upp höjda bommar. Det klara hon jätte bra med fin form och lyssna jätte bra på skänkeln. Efter ett tag tog vi bort inspännings tyglarna och gjorde galopp bommar. Hon va jätte duktig och tog bommarna jätte bra! Gaaaah vilken ponny jag har asso , trava med henne sen och hon gick där i jätte fin form bara man håller ett stöd på tygeln och jobbar med skänklarna. Sen så gick jag och mamma en promenad men olliv och river som av skrittning för henne. Och sen hade vi fodringen. Och nu är jag hemma :) i morron börjar jag kl 9 och slutar ett sen jullov :D kanske slänger in ett inlägg senare ikv annars får ni ha de bra :)

/ louise


Dagens ridpass

Red i sommarhagen idag. Hade som mål att han inte skulle sticka iväg som han gjort de två senaste ridpassen.

Började med att skritta fram i 10 minuter, sen jogga igång sedan galoppera honom i låg form så han fick arbeta igenom kroppen, sen börja jag korta och arbeta honom i skitt,trav och galopp. Gick helt okej! Avslutade med lite snöbus så han fick busa och bli lite svettig ;)

Ridpasset får 4 av 5!

världens finaste <3 Taggar inför nästa helgs tävling, sollentuna 75 och 80cm :D
Bild från när vi tävla på Väsby Ridklubb
Foto: Sara Hermansson <3

/Elin

LÄÄÄS!

kör på ett länk byte med bästavän eftersom hon länka våran :)

Så alla besöker www.pernillaochchiquita.blogg.se :)))


Hemma :)

Nu är jag hemma från stan och sjukhuset. I stan så var vi på skansen och gick runt där träffa han som spelade i filmen satziki eller hur det stavas xd sen så gick vi till glasmästaren och där känner jag en som jobbar och han va där. Så han fråga om jag ville blåsa och det gjorde jag! Skit pinsamt ju för alla killarna i klassen var där och glodde xd sen så åkte jag till sjukhuset för att kolla min mage :) för inte er som vet så hade jag inflammation i tjocktarmen när jag var liten och lite sånt :p men nu är jag hemma och ska åka till stallet sen :) får se om nån är där.

Skriver mer sen :)



/ louise


ett sådant där test

Namn: Elin
Ålder: 15
Intressen: Hästar,vänner, famlij,fotografera
Senaste personen som ringde: Ellen
Senste personen som sms:ade: Evelina
Senaste personen som mms:ade: Evelina
Vad gör du nu: Sitter i min säng och skriver detta.
Vad ska du göra: Byta om och åka till stallet
Vad saknar du: En spook kavaj
Nån rolig person: Lina, eve,julia,ellen
Vad är du trött på: skolan, fast jullov om 1 dag!
Något du är bra på: vara ute i sista minuten.
Något du är dålig på: Hålla ordning
Om du hade 2 h kvar att leva: oj ingen aning!
Vad är du sugen på: BJ!
Någon som du ändrat uppfattning om: Ingen kommentar.

<3

Youre a Cinema, I could watch you forever.

Ben junior

haha min gunghäst från träslöjden, som av ellen fick det fina namnet Ben junior :D

 

/ Elin

 


Ben foderstat

Morgon:
Havre: 4 dl
Hösilage: 3 kg

Eftermiddag;
Havre: 3 dl
Betfor: 4 dl
Hösilage: 2 kg
Hö: 1 kg
Kväll:
Havre: 3 dl
Betfor: 4 dl
Hösilage: 3 kg Hö: 2 kg
Bloggen!! Teamlebo

Testar att mobilblogga :)

Hejsan sitter på no nu! (weho) ... Men ska testa att mobil blogga för första gången :) en bild så Ben när han var lucia!


Var bara tvungen xd

Louis Tomlinson är den finaste på jorden <3


Ben hoppar!

haha ingonrera andningarna i videon!

tisdag

Hejsan! 

Gick upp för en 20 minuter sedan, vilka är med på att gå och somna om? haha.. Aja sista vanliga skoldagen idag, imorgon är det julavslutning!! Går till fem i 3 idag tror jag, sedan åker jag direkt upp till stallet, tror jag ska rida i sommarhagen, men vet inte får se!

Får se om jag kan mobilblogga något ifrån stallet :D
hihi lilla flygmaskinen, 75 cm♥

06.54

Hejhej :) såg att Elin hade skrivit om mig så tänkte skriva om henne :)

Som sagt vi börja i samma ridgrupp och blev skit tajta! Vi hängde i stallet hela tiden innan vi skulle rida! Men vi gled isär mer när vi skaffa egna ponnysar men nu är vi tajta igen och det e bra!!:)

Men idag ska jag iaf t stan med klassen och gå på nån jul marknad , vid två hämtar pappa upp mig i stan så åker vi till min läkare :) sen så på kvällen åker jag ner till stallet och rider världens bästa ponny :)))
Jag skriver mer när jag kommer hem ikväll om dagens rispass och så :p


/ Louise


Här får ni även än bilden på finaste kille i världen och olliv såklart :)


Presentation Elin&Ben

Hejsan
Jag heter i Elin och går sista året i högstadiet i grimstaskolan. Efter skolan vill jag börja hästgymnasium såklart! Hästar är mitt allra största intresse och har varit det i flera år! Jag började rida för ca. 8 år sedan. 

Förutom att rida så gillar jag att vara med vänner, fotografera men gör det tyvär inte så ofta :( 

Kommer inte på så mycket mer om mig själv men det är bara att fråga ifall det är något ni undrar över!
Ben då. Han är en valack född 2001 från Polen. Jag har haft honom i ett och ett halvt år nu. Han köpte vi ifrån grällsta och han är inte speciellt utbildad, och vi tar allt i våran egen takt. När han kom hade han hoppat CR 65 cm idag har vi startat lokal LC(80) tillsammans och planerna är att vi ska komma runt LB(90cm). Vi har även startat LA-dressyr, dock ej så bra resultat. Jag har inte gjort allt jobb själv utan fått massa hjälp av underbara personer!! Till våran och hösten ska vi starta lag-allsvenskan!
Ben är i alla fall väldigt speciell och det jag ofta får höra är "busfröt" "han är för smart för att vara häst" "han har för mycket i huvudet den där ponnyn" och jag kan inte annat än skratta och hålla med! För jag har verkligen aldrig träffat en sådan personlig och underbar ponny som min! Jag vet inte allt vad han kan hålla på med, det kan vara allt från att stå och hålla i en pinne till att lägga sig ner i transporten, han har alltid något på gång! 

Men en underbarare ponny får man leta efter! Jag älskar honom mest i hela världen och han är mitt allt! Denna ponny äger helt enkelt hela mitt hjärta!
Denna bild är tagen första eller andra gången jag red honom hemma:

Och denna är tagen i höst:

(hihi tjock^)


Jag och Louise tänkte jag berätta lite om dåå. Vi lärde känna varandra när vi börja i samma grupp på ridskolan (sättra). I början var vi med varandra lite på ridskolan men sen började vi även vara på fritiden och hon är lätt en av dom underbaraste människorna jag känner! Alltid så glad <3 Ja Louise är verkligen en av världens finaste personer, love u. Sedan är hon super duktig på att rida, och har en galet fin ponny!!

Presentation av Louise :)

Jag heter Louise Nilsson och är 14 år och är alltså född 97. Jag har en maxad D-ponny som heter Olivia. Min resa med olliv e väldigt speciel. Jag åkte ända upp till Älvdalen för att prova henne för en tränare hade hittat henne. Så jag prov red och det gick bra så vi tog henne på foder. Jag fick hem henne 22/10-2010 , och där börja vår resa. Hon kunde inte kröka på nacken var väldigt pigg och stark.. Jag jobba skit mycke med henne utan hjälptygel den biten. Vi tävla klubb tävling hemma och det gick fort men felfritt.. Vi åkte ut och tävla allsvenskan som vår första lokala det var 80 cm. Och hon var så cool lugn på banan. Det var magiskt.. Alla kom fram till mig och sa köp ponnyn nu hon kan ju! Det var inte tänkt så men så blev det vi köpte henne och jag fick henne i födelsedags present men vi skulle bara kolla upp en gammal skada först men det va inge så hon blev min egna ponny den 11/5-2011 och jag fyller år 8 maj så aa :) och nu rider jag på hjälp tygel för att hjälpa henne ner, men hon har blivit mycke bättre så snart funkar det utan!! Vi har startat upp till LC med som bästa resultat en fjärde placering :) och till våren satsar vi till LB! Jag brukar träna för min mamma dagligen och hopptränare varje söndag :) det var allt om vår lilla resa om ni vill veta nå mer är det bara att fråga :)



/ louise


RSS 2.0